banner460
banner128

"FETÖ'nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu'dur"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. 'İdlib' planını açıklayan Erdoğan 'saldırı olursa, rejim güçlerini her yerde vuracağız...' dedi. Konuşmasında CHP'yi ve partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan 'FETÖ'nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu'dur' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ'nün siyasi ayağı' açıklamalarına yanıt verdi.

“Çamur Kılıçdaroğlu’nun eline bulaştı”

-Ana muhalefet lideri madem bu kadar istiyor. İşte buradan bugün FETÖ'nün siyasi ayağını açıklıyorum... Tolstoy'un sözüyle "Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma"; ilk önce senin ellerin kirlenecek. Kılıçdaroğlu bize çamur atmaya çalışırken bizzat çamuru eline almıştır...

-FETÖ'yü suç örtünü ilan eden ve kararda imzası olan benim. FETÖ'yü temsil eden kurum ve şahızların saldırılarına herkes şahittir. CHP bu işin neresindedir?

-Baykal'ın genel başkanlıktan ayrılmasıyla CHP bu işin göbeğine yerleşmiştir. Kılıçdaroğlu kaset sorumluluğunu da üstümüze yıkmaya çalışmıştır... Seni oraya getiren FETÖ, ne konuşuyorsun.

-Bu zat ve ekibi omurgasızdır. Tek dertleri AKP'ye ve şahsıma zarar vermektir.

-Dershaneler kapatılırsa eğitimde sorunlar çıkacak demişlerdir ve bu meseleyi Anayasa Mahkemesi'ne taşıyarak FETÖ tarafında yer almıştır.

-CHP ile FETÖ arasındaki ilişkinin görüldüğü bir diğer olay da Adana'daki MİT tırlarının durdurulmasıdır. Amacı Türkiye'yi Suriye'deki radikal gruplara silah gönderen bir ülke gibi göstererek uluslararası müdahaleye açık hale getirmektir.

-15 Temmuz'dan sonra 'askerler her koşulda emre itaat eder' diyerek darbecilere hak vermiştir.

-Bundan ala FETÖ'nün siyasi ayağı olur mu?

Cumhuriyet’i hedef aldı

-Gazetenin o dönemki Genel Yayın Yönetmeni 'MİT suç işledi başlığını' attı. 5 yıla mahkum olan bu adam şu an Almanya'da... Köşe yazarı şu an CHP'de milletvekili.

-Genel Başkanı başta olmak üzere CHP milletvekilleri kapatılan FETÖ’nün gazetelerinin binalarına giderek dayanışma gösteriler yaparak aynı zamanda siyasi ayağını belli etmiş oldular.

-Kentlerini yıllarca Atatürkçü olarak pazarlayan CHP destekçisi kimi yazarların bir anda en büyük FETÖ davalısı kesilmeleri projenin genişliğini gösteriyor.

-Halen ByLock dahil pek çok delille FETÖ’den hapiste olan Kılıçdaroğlu’nun yazışmalarında bu durum anlatılıyor. Kılıçdaroğlu sözde adalet yürüyüşünü aslında FETÖ’cüelr için

“Kılıçdaroğlu'na birkaç soru”

-FETÖ'nün siyasi ayağı FETÖ'cülerin yıkmaya çalıştığı siyasetçi midir? Yükseltmeye çalıştığı siyasetçi midir?

-FETÖ'nün öldürmeye çalıştığı siyasetçi midir yoksa yol verdiği siyasetçi mi?

-FETÖ'nün siyasi ayağı bay Kemal'in yatak odasına girmiştir.

-Genelkurmay başkanları bildiriyi hazırladı. Çıkıp şunu söylesinler biz şu kadar FETÖ'cü ihraç ettik. Genelkurmay ve genaraller önümüze gelir ve imzalar atılır. Ben de atmadım Milli Savunma bakanları da atmadı. Bunlar nurculara atıyordu. Peki bunlara niye atmadınız? Yalan söylüyorsun yalan. Askeri ihtihbaratta bunları neden ortaya çıkarmadınız.

-Bugün Genelkurmay Başkanını Milli Savunma Bakanı yaptıysak sivilleşme budur. Bundan rahatsız.

Bitti mi daha bitmedi?

-Bitti mi daha bitmedi. Avukatlığına da Kılıçdaroğlu soyundu. Sırtında resmi kıyafeti varken boruyu gösteriyordu. Şimdi artık onlar yok. Şu an parlamentonun onlara desteği var ama bunun da kıymetini bilemedi. Ne gerekiyorsa biz bunu yapacağız.

-Başbakanın eşi başörtülü olduğu için GATA'daki Nejat Uygur'u ziyaret edemedi. Buralardan geldik. Neler çekti bu millet ya.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.