banner460
banner128

CHP’li Yusuf Gürlevik yaşamını kaybetti

CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcılarından , Kağıthane eski ilçe Başkanı ve Kağıthane Belediye Başkan Adaylarından Yusuf Gürlevik mide kanseri yüzünden  hayatını kaybetti.

CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat, Gürlevik’in vefatı nedeniye bir taziye masejı yayımladı. Canpolat’ın mesajı şöyle:

“Yoldaşım, dostum, arkadaşım, iyi bir devrimci, mücadeleci gülüşü gibi yüreği de güzel Yusuf Gürlevik'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim...aahhh dostum hararetli tartışmalarımızı, uzun yürüyüşlerimizi, birgün her şeyin değişeceğine olan inancını nasıl unuturum... Güle güle gülüşü güzel dostum, Partimiz, ve sol dünyamız adına acı bir kayıptır

Kağıthane eski ilçe başkanlarımızdan, il başkan yardımcısı Kağıthane eski belediye Başkan adaylarımızdan, değerli yoldaşımız, adam gibi adam yiğit insan siyasete hiç adam satmayan yol arkadaşımız

Yolun ışık yıldızlar yoldaşın olsun, devri daim olsun,”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yucel tarım 4 yıl önce

Sadece canım akrabımı değil, bir arkadaşımı, sırdaşımı kaybetmenin çok büyük hüznünü yaşıyorum. Olaylara bakışta tek pencereden bakmamayı öğreten akıl hocalarımdan..Sözü ve duruşu net, adam gibi adam seni çok özleyeceğim. Dağlarımızdaki gece sırtüstü yatıp gökte seyrettiğimiz yıldızlar yolunu aydınlatsın..

Avatar
ibrahim 2 yıl önce

Çok üzgünüm...seni özleyeceğiz Yusufum