banner460
banner128

CHP’li başkanlar  kampa girecek

Yerel seçimlerden zaferle ayrılan CHP, belediye başkanları ile üüç gün sürecek kamp programı düzenledi.  25 Temmuz Perşembe günü Afyonkarahisar’da başlayacak kampta  belediye başkanlarının koordineli çalışmasının önü açılacak.

25, 26 ve 27 Temmuz günlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak yerel yönetimler kampı için belediye başkanlarına bildirimde bulunan parti yönetimi, başkanların birbirleriyle koordineli çalışmaları başta olmak üzere çok sayıda düzenlemeyi hayata geçirmek istiyor. Kampın ardından kurulacak Yerel Yönetim Koordinasyon Merkezi’nin detayları da Afyonkarahisar’daki kampta netleşecek.

Merkezi hükümetin “belediyeleri çalıştırmama” hamlelerini bertaraf etmek isteyen CHP yönetimi, başkanların birbirleri ile çalışmaları, ekonomik engellerin aşılması, çalışmaların kamuoyu ile etkin bir şekilde paylaşılması için de çalışmalar yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.