banner460
banner128

CHP Sosyal belediyecilik ve sosyalizmi hayatın içine sokmada zorlanıyor

MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP’nin sosyal belediyecilik ve sosyalizm gibi kavramları rahatlıkla dile getirdiğini ancak bu kavramları hayatın içerisine sokmaya gelince zorlandığını söyledi.

İBB Ekim ayı meclis toplantısında BELTUR’la ilgili konuşan Başkan Yılmaz, CHP Grubunun BELTUR bünyesine getirmek istediği ve “Shopping Shop” adı verilen uygulamayı eleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2020 yılı Ekim ayı meclis toplantısı 1. oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, BELTUR bünyesine özel şirketlerin girmemesi gerektiğini ifade ederek, “BELTUR İstanbulluların tamamını kapsayan, sosyal hizmet yapan bir tesis olmalıdır.” dedi. Başkan Yılmaz, CHP’nin sosyal belediyecilik ve sosyalizm gibi kavramları rahatlıkla dile getirdiğini ancak bu kavramları hayatın içerisine sokmaya gelince zorlandığını söyledi. CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı’nın “Shopping Shop (Market içinde market)” terimini eleştiren Yılmaz, neden Türkçe isim verilmediğini sordu. Dünyaya Türkçe bakıp Türkçe okumaya devam edeceklerini söyleyen Yılmaz, Silivri Belediyesi tarafından ruhsat işlemlerinde Türkçe isim zorunluluğunu örnek göstererek, İstanbul’da tüm mağazaların Türkçe isimle olabileceğine yönelik beklentisini dile getirdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.