banner460
banner128

CHP Silivri'den yeni açıklama

Düzenlemelen mennuniyet verici eleştiriler mesnetsiz

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, uyarıları üzerine; Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın bilbordlarda yeni düzenlemeler yaptığını bundan memnuniyet duyduklarını ,  ancak uyarıları üzerine yapılan açıklamalardaki mesnetsiz ifadeleri ise kabul etmediklerini bildirdi. CHP Silivri İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yeni açıklama şöyle:

“CHP olarak, kamuoyu nezdinde hassasiyet yaratan husus hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a yapmış olduğumuz uyarılarımız sonucu bu vahim hatadan ilave billboardlar ve bayraklama çalışmaları yapılarak dönülmesi kamu oyunca memnuniyet ile karşılanmıştır. Muhalefetin görevi iktidarın yaptığı doğru çalışmaları desteklemek eksik gördüğü konularda ise uyarıda bulunmaktır.

Uyarımız üzerine yapılan açıklamalarda kullanılan mesnetsiz ifadeleri kabul etmiyor, bu seviyesiz tartışmanın bir parçası olmayacağımızı ifade ediyoruz. Silivri siyasetinde asla yeri ve karşılığı olmayan üslubu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.