banner460
banner128

CHP İstanbul Genel Merkezde

CHP İstanbul İl Başkanı Dr.Canan Kaftancıoğlu, beraberinde; il, ilçe yönetiileri ile birlikte Genel Merkezi ziyaret Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.   Tam kadro Ankara’ya çıkarma yapan CHP İstanbul İl Örgütü önce partinin haftalık olağan grup toplantısına katıldı.  Kaftancıoğlu ve arkadaşları grup toplantısından sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Ziyarette, Kaftancıoğlu parti örgütünün İstanbul’da yaptığı çalışmalar hakkında Genel başkan Kılıçdaroğlu’na bilgi ziyatte.

Kamuoyuna açıklamama yapılmasına rağmen ziyarette yine Dr. Kaftancıoğlu’na getirilen siyaset yasağı ve bu yasakla birlikte önümüzdeki süreçte İstanbul İl Örgütü’nün yol haritası konusunda görüş alışverişinin de yapıldığı tahmin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.