banner460
banner128

CHP Genel Merkezi Talat Atilla'ya dava açmalı

CHP'li Muharrem İnce, Saray'a giden CHP'li dedikodusunun kaynağı gazeteci Talat Atilla'nın CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programında yaptığı açıklamalar sonrası tweet atarak 'CHP Genel Merkezi'nin Talat Atilla hakkında dava açmasını önerdi

İnce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Talat Atilla katıldığı televizyon programında Saraya giden CHP’li haberinin kaynağının halen görevde bir CHP Milletvekili olduğunu, o ismi Rahmi Turan’a söylediğini açıklamıştır.

Talat Atilla kendisine bu yalanı, kumpası aktaran bir Milletvekili varsa o ismi açıklamalıdır. Rahmi Turan kendisine söylenen isim kimse o ismi açıklamalıdır.

Bu akşam 139 CHP Milletvekili töhmet altında bırakılmıştır, CHP Genel Merkezi Talat Atilla’nın dava açmasını beklemeden bu kişi hakkında dava açmalıdır."

Anahtar Kelimeler:
Muharrem Ince
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.