banner460
banner128

Bozoğlu: Ömür biçenler şahlanışı görecekler

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ‘Ak Parti’ye ömür biçmeye çalışanlar, nasıl bir şahlanışla geldiğimizi yakında görecekler” dedi.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı ‘Yerel Yönetimler Gündemli’ ilçe danışma meclisi yapıldı. Toplantıya İstanbul İl Başkan Yardımcılacrı; Malik Ejder Batur, Fatih Coşar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Mahmut Yusuf, Akın Bayram, Yasin Yıldız, partinin 24. Dönem İstanbul Milletvekillerinden Gülay Dalyan ve partililer katıldı. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu,  “Yerel Yönetimler gündemli ilçe danışma Meclisimizi gerçekleştirdik. 2023 hedeflerimize giden yolda, birlik beraberlik ve kardeşlik şarkılarını, her zamankinden daha gür bir sesle söylüyoruz. Her gün, azmini ve inancını yeni baştan tazeleyen Silivri Teşkilatı olarak, 2023’e emin adımlarla ilerliyoruz.

İstanbul sevdası nedir bilmeyen, sürekli yalan söylemekten başka bir hüneri olmayan bu karanlık parantezi bir daha açılmamak üzere kapatacağız.

Kıt akıllarıyla AK Parti’ye ömür biçmeye çalışanlar, nasıl bir şahlanışla geldiğimizi yakında görecekler. Geldikleri gibi gidecekler!

Silivri teşkilatı olarak, bütün kademelerimiz ve birimlerimizle tarihi sorumluluğumuzun şuurunda, bütün benliğimizle Liderimiz, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve bu kutlu davanın yolundayız ve yolunda olmaya devam edeceğiz inşallah.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mutlu Bozoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.