banner460
banner128

Atamayla geldi seçime rakipsiz girdi

İki ay kadar önce atama ile İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı olan Ahmet Refik Bek,  gerçekleşen 2. Kongreye tek aday olarak girerek seçilmiş başkan oldu.Başkan Bek konuşmasında ise ' Türkiye parlamenter demokrasiye geçeçek ve fabrika ayarlarına dönecek' dedi.

İYİ Parti Silivri 2. Olağan Kongresi bugün Ünsal Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.  Kongreye; İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Prof.Dr. Murat Karaman,  İlçeden Sorumlu İl Yöneticisi Orhan Can,  CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri Hacıbektaşlı Veli Cemevi Başkanı Süheyl Kırkıcı,  İYİ Parti Çatalca İlçe Teşkilatı yöneticileri, Ortaköy Belediye eski Başkanı Erdinç Tabak,   Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve partililer katıldı.

Bek: Türkiye fabrika ayarlarına dönecek

Kongrede kouşan İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, ” Çizgisi ile bir çok kişiye cesarete veren, 31 Mart yerel seçimlerinde yaptığımız ittifakta Sayın Genel Başkanımız cesurlara öncü oldu. Biliyorsunuz cesurlar hareketinden sonra bir iki parti daha  kurulma teşebbüsüne geçti ve  şu anda bir tanesi kurulma aşamasında inşallah cesurlar hareketi olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in başlattığı bu yürüyüş sayesinde  Türkiye’nin markuz tarihi değişerek inşallah önümüzdeki dönem Tükiye fabrika ayarlarına dönüp tekrar parlamenter sisteme geçeceğiz. Burada mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bugüne kadar seçimlerde iş birliği yaptığımız Millet İttifakı ortağımız CHP  ile bundan sonra da Genel Başkanımızın dediği gibi aynı yolda yürümeye devam edeceğiz. Biz Türkiye’nin menfaatleri için Silivri’nin menfaati için herkes ile yol yürürüz. Yanlışlara yanlış,doğrulara doğru deriz. İYİ Parti Türkiye’nin Birleştirici gücü biliyorum hep aynı örneği yine burada da vermek istiyorum Türkiye’de herkesin ikinci takımı Beşiktaş, Türkiye’de herkesin ikinci partisi İYİ Parti diyorum. Ümit ediyorum Türkiye’de İYİ Partiyi birinci parti yapma konusunda her türlü çalışmaları azim ve gayretle çalışarak   bunu başarmak istiyoruz. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra yapılan seçimlerde Ahmet Refik Bek yeniden İlçe başkanlığına seçildi. İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı yönetimi ve İl Delegeleri ise aşağıdaki şekilde oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.