banner460
banner128

Adaylara her türlü imkanı ve kolaylığı sağlayın

İYİ Parti İstanbul  İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti GİK Üyesi ve Kurucu  İl Başkanı Ersin Beyaz’ın il başkanlığına adaylığını açıklamasından sonra bütün ilçe teşkilatlarına bir talimat göndererek,  bütün adaylara her türlü imkan ve kolaylığın sağlanmasını istedi.

Kavuncu’nun talimatı şöyle:

‘Sayın ilçe başkanları;

Kongreler siyasi hayatımızın toylarıdır. Kongreler, parti içi demorkasi kültürünü korumak ve geliştirmek adına, parti içinde rekabeti  oluşturarak  kaliteyi ve şeffaflığı getirir. Ülkemizde her geçen gün zayıflayan demokrasiyi güçlendirebilmek, önce parti içinden başlar. Kuruluşundan b u yana demokrasi için her türlü fedakarlığı yapan Partimiz, kendi içinde de bütün ülkeye örnek olacak bir demokrasi  süreci yaşamaktadır.

Parti içi demokrasi sürecini işletebilmek adına İstanbul İl Başkanlığımız da kongre sürecini başlatmıştır. Bu süreçte rekabet, Partimiz için en sağlıklı ve faydalı durum olacaktır. İstanbul İl Başkanlığı için de Ersin Beyaz sosyal medya üzerinden adaylığını açıklamıştır.

Kongre sürecinin şeffaf ve adil geçebilmesi için, bütün ilçe Başkanlıklarının, adaylığnı açıklayan bütün isimlere her türlü imkanı ve kolaylığı sağlaması, yardımcı olması, parti içi demokrasiyi güçlendirmek ve ülkemize örnek olabilmek adına faydalıdır.

Bu sebeplerle, bütün teşkilatlara çağrım, bütün adaylara her türlü imkanın ve kolaylığın sağlanmasıdır.

Partimize ve ülkemize hayırlı olsun.

Erhan KIZILYAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.