banner460
banner128

16 Haziran Pazar saat 21.00

İBB Başkan Adayları Yıldırım ve İmamoğlu 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’da karşı karşıya gelecek. Programın moderatörü ise İsmail Küçükkaya..

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programı için, AKP Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Ünal ve Altay, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacağını açıkladı. Moderatör, ise gazeteci İsmail Küçükkaya olacak.

İmamoğlu'ndan ilk açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım ile çıkacağı canlı yayının detaylarının belli olmasının ardından sosyal medya hesabından başarılar diledi. İmamoğlu, açıklamasında "16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de @KucukkayaIsmail moderatörlüğünde sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim" dedi.

Yıldırım: Küçükkaya başarıı ıarkadaşımız

 İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım ise, Küçükkaya ile ilgili olarak, ‘ Gayet güzel İsmail Küçükkaya da başarılı program yapan bir arkadaşımız. Ümit ederim bu yayında da aynı başarısını sürdürecektir.Uğur Dündar’ı da ben teklif etmiştim henüz bilmediğimiz bir sebepten kabul etmedi.”dedi.

Bahçeli: Didem Yılmaz olmalıydı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ise Küçükkaya’ya karşı çıktı. Bahçeli,  "Bize göre iki adayın katılacağı televizyon programının en uygun moderatörü; sakin, sabırlı, anlayışlı ve tarafsız yönleriyle temayüz etmiş Sayın Didem Arslan Yılmaz’dır" dedi. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.