banner460
banner128

Köşe yazımı yazmak istiyorum.Yazmak güzel de; ne yazmalı ne yazmamalı? diye filtrize ediyorum yazacaklarımı. Ülkemiz ağır bir krizde onu yazmamalıyım hem neden yazmalıyım ki ? Adı üstünde ağır bir krizdeyiz bu gerçeği bilmeyen , yaşamayan var mı ? Herkes biliyorsa ülkemizin ağır bir ekonomik kriz yaşadığını gerçekten yazmaya gerek yok.Herşey ortada ve herkes bu ağır krizi ‘’ Lebaleb ‘’ yaşıyor zaten.

Erdoğan ve yandaş basının ve tv kanallarının hemen hemen tümüne hakim durumda minimal bazda bir kaç kanal istisna. Efsane kalkınan hatta Çin’den sonra kalkınan ikinci bir ülke bizim ülkemiz olduğunu hem de bu pandemiye rağmen haber geçiyorlar. Son dakika flaş haber diye alt yazı yazıyorlar. Maşallah Allah nazar değmesin Merkez bankamız dövizle dolup taşıyor hatta bizi kıskanan bir çok yabancı ülke varken neden dikkatlerini üstümüze çekelim belli mi olur bakarsınız kem gözlere geliriz nazar değerler. İşte bu zenginliğimizi , başarılarımızı da yazmayalım. Bankalardaki döviz mevduat hesaplarda tl değil de yüz milyarlarca dövizimiz var. Bu ülkenin çok zengin ve kalkınma hamlelerinde çok başarılı olduğunun salt bir ispatı değilse ne olabilir ki ? Millet onca çok tl’ye doymuş ki artık yeter çok miktarda tl’ye sahibiz artık döviz hesabımız olsun deyip bu yüzden döviz hesabı açıyor olamazlar mı ?

Sağlık bakanı Sn.Koca günde bir - bir buçuk milyon aşı yapabilecek bir potansiyelimiz var diyor.Ardından ekliyor yeterki aşı olsun diyor.

Bu ifade yazacaklarımı yazmadıklarımı yeterince açıklamış olmuyor mu ? Yeterki aşı olsun ..Ağlarmısın gülermisin bu açıklamaya ? Gel de çık işin içinden.Ne demek istiyor Bakan Koca ? Gerçekten ne diyor ? Bu demeçler , bu açıklamalar ileriki yıllarda bir doktora veya doçentlik tezi olmaz mı ? Bakalım ölmez de yaşarsak; göreceğiz, göreceksiniz, görecekler.

Aynı zamanda kendisinden medet umulan bu sağlık bakanı binlerce kez ; Maske , mesafe ve temizlik aynı zamanda kalabalık ortamlardan uzak durmamız konusunda tavsiyelerde bulunduğu halde Akp’nin lebaleb insan kalabalıklarına , maske takmayanlarına , mesafeye hiç dikkat etmeyen iktidar yanlısı olanlara çıt demedi. Demeyecek de. Aslında bunu da yazmamak gerekirdi. Zira herşeyi kameramanlar yaptı. Kamerayı yatay çektiler. Özellikle kıskandıkları için öyle çektiler. Diyen akp’nin üst yöneticilerinin açıklamasına bakılırsa hekes mesafeye , hijyene ve maskeye dikkat etmişti. Peki gözlerimizle gördüğümüz o lebaleb miktarda maskesizleri de mi kameramanlar kamera oyunlarıyla kamuoyunu kandırdılar. Yoksa gözlerimizde mi bir göz ve görme yanılgısı var ?

Yazılacak çok şey var da galiba yazmamak çok daha yerinde olur diye düşünüyor ve sizleri düşünmeye davet ediyorum. Üstelik yazmanın faydası ne ? Yakın bir gelecekte uzaya gitmeyecekmiyiz ? Uzaydada mı virüs var ? Berat Albayrak bir ara demişti ya “kayınpederim ay’a iki gidişli iki gelişli yol yaptık dese” buna inanacaklar var. Sonra afını istediği açıklmasında dikkat  çeken bir kaç cümlesi de vardı.Onları da yazmadan geçemeyeceğim.’’ At izi it izine karıştı ‘’ , ‘’ Allah sonumuzu hayreylesin ‘’ İşte bir köşe yazarı olarak onun bu duasına , temennisine katılarak bitiriyorum. Allah sonumuzu hayreylsin.

Kalın sağlık ve bitmeyen mutluluklarla..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.