banner460
banner128

Şeyh Bedrettin Destanı Eseneyurt'ta

Esenyurt Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, “Şeyh Bedreddin Destanı” adlı yetişkin tiyatrosu 7 Şubat’ta tiyatroseverlerle buluşacak.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Nazım Hikmet’in kaleme aldığı Nazım’dan Bedreddin’e Şeyh Bedreddin Destanı adlı tiyatro, 7 Şubat Cuma Saat 20.00’de Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Ali Yıldırım’ın derleyerek yönettiği oyunun müziklerini Burak Şahinkaya ve Reyhan Yüksel yaptı. İnsanlık tarihinin en önemli bilgi taşıma ve sürdürme ürünü olan destan, sergilenen oyunda müzikle güçlendirilip Anadolu ozan geleneğinin güçlü bir sunumuyla sahneye yansıtılacak. Zeybekten deyişe uzanan bu yolculuk, Esenyurtlu tiyatroseverlere duygu dolu anlar yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.