banner460
banner128

Şen'in ilk sergisi 'Tepki' SKSM'de

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi, Sanatçı Arda Yiğit Şen’in ‘Tepki’ isimli ilk kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

24 Eylül’e kadar gezilebilir

İlk sergisini 2019 yılında Dönüşüm Atölyesi ile gerçekleştiren sanatçı Arda Yiğit Şen şimdiler de ilk kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Eserlerini dışavurum teması üzerine kurgulayan sanatçı, imza attığı her tablosunun bir duygusunun yansımasına eşlik ettiğini ifade ederek, ‘siyah-beyaz eserlerle düşündürmeyi, sorgulamayı amaçlarken, renkli eserlerle de sanatseverlere farklı dünyaların kapılarını açmayı hedeflediğini söyledi.

Sanatçının yağlıboya eserlerinden oluşan 40 çalışmasına ev sahipliği yapan sergi, 24 Eylül’e kadar Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.