banner460
banner128

Nazım Hikmet Silivri’de anıldı

Ünlü Şairimiz Nazım Hikmet Ran Silivri’de düzenlenen bir törenle anıldı.

Hacıbektaşı Veli Anadolu Vakfı ile Eğitim-Sen’in ortaklaşa düzenlediği etkinlik yoğum birkatılımla gerçekleştirildi.

Silivri Belediyesi  Kültür Merkezi Önder Yüksel Sahnesi’nde gerçekleştirilen  ve Ber fin Yılmaz’ın sunuculuğunda gerçekleşen etkinlikte; Kardelen adına ; Gülçin Ergin ve Ramazan Cecenoğlu Nazım Hikmet’ten şiirler okudular.  Grup İsyan Ateşi’nin de türkülerle yer aldığı etkinlikte sürpriz olarak ta Oznur Dinçel Kırkıcı sahneye çıkarak Nazım’dan şiirler okudu.

Gecede; Hacı Bektaşı Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Süheyl Kırkıcı ve Eğitim-Sen adına sanatçılarak çiçekler verilerek teşekkür etti.  Süheyl Kırkıcı ayrıca, Nazım dostlarına etkinliğe gösterdikleri ilgiden dolayı de teşekkür etti.  Etkinliğe; CHP İlçe Başkanı Berker Esen başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.