banner460
banner128

Mahruki, okurlarıyla Büyükçekmece’de buluştu

Ünlü dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki, Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen “3’üncü Kitap Günleri”ne konuk oldu.  

Çok sayıda yayınevi, yazar, şair, sahaf, söyleşi, çocuk atölyesi, caz konseri ve Taş Plak Sergisi’ne ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi, yazar Nasuh Mahruki ile kitap ve yaşam üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Emeği geçen herkese teşekkür etti

Kitaplar ve yaşam hakkında konuşan Mahruki, kitap günlerinde emeği geçen başta Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti.

Söyleşiyi keyifle dinlediğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, 3’üncü Kitap Günlerine katılımlarından ötürü yazar Nasuh Mahruki’ye teşekkür ederek plaket takdim etti.

Mahruki, söyleşinin ardından imza töreni gerçekleştirerek okurlarıyla sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
Nasuhmahruki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.