banner460
banner128

Karakaya ilk kişisel sergisini açtı

Ressam Gül Karakaya il kişisel sergisini  ‘Bir fırçanın türküsü” adıyla Silivri Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde açtı.  Sergi 5 Aralık’a kadar saat 10.00 ile 19.00 arasında gezilebilecek.

1981 yılında Sivas Kangal’da doğan ve 2016 yılından bu yana yağlı boya resimler yapan  Gül Karakaya ilk kişisel sergisiyle ilgili olarak gazetemize yapdığı değerlendirmede şunları söyledi.

“Yağlı boya resim olarak;  portreler, doğa resimleri, natürmord resimler yapıyorum.

Nasıl kiyazarlar kendisini yazarak ifade ediyor ise ,  biz de  resim yaparak kendimizi ifade eidyoruz.  Düşünceniz, yaşam tarzınız var. Dışa vurumculuk gibi bir şey. Kendinizi anlatıyorsunuz. Büyükçekmece’de kısa bir dönem resim eğitimi aldım. Orada Kervansaray da karma sergi açılışı yaptık.  İkinci resim sergimizi  Silivri Yoğurt Festivali’nde yine karma sergi açarak gerçekleştirdik.

Silivri de sanata ilgi var. Her kültürden insanımız ilgi gösteriyor.

Resim yapmanın yanı sıra, edebiyatı çok seviyorum. Yazabiliyorum. Şiir, kompozisyon yazıyorum.

Anahtar Kelimeler:
Gül Karakaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.