banner460
banner128

Felsefece Bakış” da Farabi konuşuldu!

Büyükçekmece Belediyesi’nin felsefeye ilgi duyanlar için düzenlediği Felsefece Bakış seminerleri devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi, Anakucağı Kadın Yardımlaşma, Dayanışma Derneği ve KADİM El Sanatları Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle düzenlenen Felsefece Bakış söyleşisinde bu hafta ünlü filozof ve bilim adamı Farabi konuşuldu.

Mehpare Ümit Kılıç seminere katılanlara Farabi’nin felsefesi, tıp alanındaki çalışmaları ve hayata bakış açısı hakkında bilgi verdi.

Başkan Akgün’e teşekkür ettiler

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere katılan felsefe severler sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti.  Söyleşiye Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem milletvekili Ayhan Alptuğ, Büyükçekmece Belediyesi geçmiş dönem meclis üyesi Emine Alptuğ ve çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.