banner460
banner128

Esenyurt Belediye Tiyatrosu Sarıyer'de

Esenyurt Belediye Tiyatrosu, ‘Evlilik Oyunu’ adlı müzikli komediyle Ümraniye’den sonra Sarıyer Belediyesi’ne de misafir oldu. Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen oyuna Sarıyerli tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediye Tiyatrosu, ilçe dışında çıktığı turneye devam ediyor. İlk olarak Ümraniye’de sahneye çıkan Esenyurt Belediye Tiyatrosu oyuncuları, bu kez Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde Sarıyerli tiyatroseverlerle buluştu. "Evlilik Oyunu" adlı tek perdelik müzikli komedi oyununu sahneleyen ekip, büyük beğeni ile izlendi.

Kerem Muslugil ve Türkyılmaz Sarıkaya’nın yönettiği Evlilik Oyunu adlı yetişkin tiyatrosu, İsmail Dümbüllü, Tevfik İnce ve arkadaşlarının "Evlilik İdarehanesi" isimli geleneksel orta oyunundan esinlenen Baran Güler tarafından kaleme alındı. Oyun, bir ailenin başından geçen olayları müzik ve komediyle harmanlayarak sahneye taşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.