banner460
banner128

Ermiş ‘Hayatı Bırakma’ söyleşisinde..

Geçirdiği ciddi bir rahatsızlık sürecini  ‘Hayatı Bırakma’ adlı kitabında kaleme alan Gazeteci İrfan Ermiş kendisi için düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğine katıldı.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe; Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen,  MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu,  Silivri Hacıbektaş-Veli Derneği Başkanı Süheyl Kırkıcı, Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, İGD Başkanı Mehmet Mert, Silivri Şoförler Odası Başkanı Emin Akçın, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel,  Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkük,  Hayvan Hakları Derneği Başkanı Erman Paçalı , Silivri Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Aşçıoğlu,  Gümüşyaka eski Belediye Başkanı İsmet Kirazpınar ile Ermiş’in  çok sayıda gazeteci meslektaşı katıldı.

Etkinliğe ayrıca ; Ermiş’in hastalığında ilk teşhisi koyan Dr. Atilla Yılmaz ,  Hayatı Bırakma kitabının editörü Neslihan Soylan da katıldı. Müzik Öğretmeni Volkan Yaran da etkinlikte udu ile çaldığı müzikle katıldı. 

Gazeteci  İrfan Ermiş yaşadığı süreç hakkında bilgiler verdi daha sonra da katılımcılar içinkitabını imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.