banner460
banner128

Ekber Yeşilyurt Atölyesi’nden çok özel bir sergi

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi “Ekber Yeşilyurt Atölyesi Resim Sergisi” yoğun bir katılımla açıldı.

Yüzlerce sanat eserini Büyükçekmecelilerle buluşturan Halk Akademisi eğitmeni Ekber Yeşilyurt, binlerce vatandaşı sanatla buluşturan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti.

Sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu

Atölye çalışmalarıyla sanatseverlerin yoğun ilgisini toplayan Yeşilyurt, çalışmalarının ardından ortaya çıkarttığı eserleri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sergiledi. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanları Bayram Ali Üner ve Reşit Oral gerçekleştirdi.

“Kendisi binlerce sanatsever yetiştirmiştir”

Açılışta konuşan Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, “Ekber Yeşilyurt Atölyesi’nin Büyükçekmece’nin sanat hayatına büyük katkıları var. Kendisi, Türkiye’nin sanat hayatına çok sayıda ressam kazandırmıştır. Halk Akademisi’nde binlerce sanatseveri yetiştirmiştir. Sergisini büyük bir keyifle gezdim. Büyükçekmece’nin kültür ve sanat hayatına olan katkılarından ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.