banner460
banner128

Büyükçekmece topluluğu Esenyurt'ta

Büyükçekmece Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sahneleyeceği ‘Safinaz’ın İzdivacı’ adlı yetişkin tiyatrosu, Esenyurt Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında 22 Şubat’ta izleyiciyle buluşuyor.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, Büyükçekmece Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun ‘Safinaz’ın İzdivacı’ adlı oyunu, Esenyurt’ta sahnelenecek. Sema İslim Utandı’nın kaleme aldığı, Selim Canpolat’ın yönetmenliğini yaptığı oyun, 22 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak. Oyun, seyirciyi, Kavuklu ve Pişekar dışında cadı kaynanadan, korkak damada, evde kalmış bir kızdan, kumaşçı İlyas’a, dedikoduculardan falcıya kadar pek çok renkli tiple buluşturacak. Oyun, mahalle kültürünü ve kız isteme adetlerini yeniden canlandırarak seyirciyi 80’ler Türkiye’sine götürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.