banner460
banner128

Büyükçekmece Kitap Günleri sevilen yazarları ağırlıyor

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Büyükçekmece Belediyesi Kitap Günleri, duayen yazarların ve yayınevlerinin katılımıyla belediye hizmet binasında tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi 3’üncü Kitap Günlerine katılan yazar Işık Öğütçü, müzisyen ve yazar Ege, Şükrü Erbaş, Sinan Meydan ve sevilen oyuncu Hale Caneroğlu okurlarıyla buluşarak imza günü ve söyleşi etkinliği gerçekleştirdi.

“Katılan herkese teşekkür ediyoruz”

Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, kitap günlerine gelen tüm yazarlara teşekkür ederek, “Belediye meclisimizin kararıyla 2019 yılını Büyükçekmece’de ‘Okuma Yılı’ ilan ettik. Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz kitap günlerinde yine birbirinden değerli yazarlarımızı, müzisyenlerimizi ve yayınevlerimizi ağırlıyoruz. Büyükçekmece’ye gelerek bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   

Sinan Meydan okurlarıyla söyleşide buluştu

İmza günlerinin yanı sıra çok sayıda söyleşiye de ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi, 3’üncü kitap günleri kapsamında Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ı ağırladı. Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi ve Yazar Sacide Bolcan ile Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşiye çok sayıda kitapsever katıldı.

Okurlarıyla bir araya gelen Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan, 2019 yılını “Okuma Yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye meclisine teşekkürlerini sundu.

Anahtar Kelimeler:
Ahmet şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.