banner460
banner128

Büyükçekmece'de Ressam Aziz Başçı sergisi

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında her gün yeni bir resim sergisine ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi, ressam Aziz Başçı’nın eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda düzenlenen serginin açılış töreninde ressam Aziz Başçı’nın soyut çalışmaları sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

“Sanatseverler ile buluşturmamız gerekiyordu”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergi açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Aziz bey ile belediye başkanımızın vesilesiyle tanıştık. Çalışmalarını tek tek inceledik hepsi gerçekten çok özel eserlerdi. Bu çalışmaları mutlaka Büyüçekmece’de sanatseverler ile buluşturmamız gerekiyordu. İşte bugün de o serginin açılışını gerçekleştiriyoruz. Aziz bey, sanatsal etkinliklerimizi bir yenisiyle ve farklı bir teknikle bizleri buluşturmuş oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Azizbaşçı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.