banner460
banner128

Büyükçekmece'de 'İnsana dair' kareler

İstanbul Fotoğraf Dernekleri Platformunun ANAFOD, BEYFOTODER, BÜFOD FOTOGEN ve İFSAK fotoğraf dernekleri hafızalara kazınacak bir fotoğraf sergisini sanatseverlerle buluşturdu.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “İnsana Dair” temalı fotoğraf sergisinde usta fotoğrafçıların kadrajından yansıyan eserler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

İnsan odaklı fotoğraf karelerinin ve fotoğraf sanatçılarının birbirinden değerli çalışmalarının yer aldığı sergi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam ediyor.

“Kültür ve sanatta örnek bir ilçe olmaya devam edecek”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergi açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı sergide emeği geçen herkesi tebrik ederek, “Kültür ve sanatta öncü bir kentiz. Bu güzel sergiyi bizlerle buluşturan beş derneğe de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fotoğrafçılara katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Büyükçekmece kültür ve sanatta örnek bir ilçe olmaya devam edecek” ifadesini kullandı.

TFSF Başkanı Ulukan’da açılışa katıldı

Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) Başkanı Hürriyet Akın, İstanbul’un beş önemli fotoğraf derneğinin çok özel bir sergiye imza attığını ifade ederek, fotoğraf sanatına verdiği desteklerden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Başkanı Sefa Ulukan’da konuşmasında serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
ömer KazancıHasan Akgün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.