banner460
banner128

Asteriks’in maceraları Esenyurt’ta

Esenyurt Belediyesi, Asteriks, Oburix ve Büyüfix’in maceralarını konu alan ‘Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı’ adlı çocuk sinemasını, 21-28 Kasım tarihleri arasında Esenyurtlu miniklerle buluşturuyor.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, çocuklara yönelik ücretsiz film gösterimlerine devam ediyor. ‘Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı’ adlı bilgisayar animasyonlu film, 21-28 Kasım tarihleri arasında Esenyurt Kültür Merkezi’nde gösterilecek.

Louis Clichy ve Alexandre Astier’in birlikte yönettiği, 2018 yapımı bir macera-komedi filmi olan Asteriks'in senaryosu, René Goscinny ve Albert Uderzo tarafından yaratılan Asterix çizgi roman karakterlerine dayanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Bernard Alane, Christian Clavier, Guillaume Briat gibi isimler yer alıyor.

Sihirli iksirin formülünü paylaşacağı büyücüyü seçmek için Asterix ve Oburix ile birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkan Büyüfix’in maceralarını konu edinen film, Esenyurtlu miniklere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Film, 21-28 Kasım tarihlerinde 10.00, 13.00,  15.00 ve 17.00 saatlerinde olmak üzere dört ayrı seansla EKM’nin beyaz perdelerinde izlenebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.