banner460
banner128

'Aşk olsun Artistlere' Büyükçekmece'de

Büyükçekmece Belediyesi, Kaynarca Belediye Tiyatrosu’nun “Aşk Olsun Artistlere” adlı oyununa ev sahipliği yaptı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan Kaynarca Belediye Tiyatrosu ekibi sergiledikleri performansla izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

“Oyuncularımıza başarılar diliyorum”

Büyükçekmece Belediyesi Siyasi İşler Koordinatörü Hasan Akkuş, “Oyuncularımız Kaynarca’dan Büyükçekmece’ye gelerek muhteşem bir performans sergiledi. Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen tiyatro oyununu keyifle izledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız Dr. Hasan Akgün sizlere sevgi ve saygılarımı iletmemi istedi. Büyükçekmecelilerin sanata olan ilgisini görmek bizleri mutlu ediyor. Oyuncularımıza başarılar diliyorum” diyerek Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer’e teşekkür plaketi takdim etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.