banner460
banner128

Ahmet Şahit’ten Büyükçekmece'de sergi

Ressam Ahmet Şahit’in Kadife Üzerine Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışı Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ahmet Şahit’in, Oğlu Ferit Şahit anısına gerçekleştirdiği ‘’Siyah’’ isimli yağlı boya sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergiyi ziyaret eden sanatseverler ince işçilikle boyanmış eserlere büyük ilgi gösterdi.

Sergi 20-26 Eylül tarihlerinde devam edecek

Atölyesinde ve Büyükçekmece Belediyesi’nde çok sayıda öğrenci yetiştiren Ahmet Şahit, sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti. Ahmet Şahit’in ‘’Siyah’’ isimli yağlı boya sergisini ziyaret etmek isteyenler için sergi 20-26 Eylül tarihlerinde Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.