banner460
banner128

Esenyurt Belediyesi’nde şu sıralar bir arazi tahsisi tartışılıyor.  25 dönüm arazi Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu zamanında,  Kadıoğlu’nun kendisinin başkanlığını yaptığı vakfa tahsis edilmiş.

Belediye  Başkanı kendi vakfına arazi tahsis ediyor yani.  Güzel iş.  25 dönüm arazi.  Her ne iş yaparsa yapsın bu vakıf.. Dünyanın en ulvi işini yapsın isterse.  Eğer vakfın başkanlığını belediye başkanı yapıyorsa,  belediye başkanı kendi başkanlığını yaptığı vakfa 25 dönüm araziyi veriyorsa bu düşündürücüdür.  Sorgulanır. Ben hoş bulmam.

Hoş bulmayan elbette sadece biz değiliz. Esenyurt’un  yeni Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’ta hoş bulmuyor.  CHP’nin yeni meclis üyeleri de hoş bulmuyor.  Geri alınmasını belediye   meclise getirdiler  Ak Parti Meclis Üyeleri  ‘Bir detaylıca değerlendirelim. Sonra karar veririz ‘ diye meclisten geçmesine engel olmuşlar. Esenyurt Belediyesi’nde meclis çoğunluğu Ak Partili meclis üyelerinde.  Onların dediği oluyor..

Esenyurt’un  AK Parti tarafndan görevdeyken görevden alınan başkanlarından biri olan Necmi Kadıoğlu elbet bu tahsisi tek başına yapmadı. Belediye Meclis kararı olmalı bu tahsisle ilgili.   Merak ederim  kimdir bu tahsise onay veren meclis üyeleri.  Kimler karşı çıkmışlardır. Esenyurt Belediye Başkanlığından  bu tahsis kararını tüm detaylarıyla kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz.  Öğrenmek istiyoruz bu işe imza atan meclis üyelerini.

Sadece bu değil. Benim dört gözle beklediğim başka  konular daha var Esenyurt’ta.  Belediye Başkanının adı bir stada verilmiş durumda. Yetmemiş belediye başkan yardımcılarının bazılarının adları belediye tarafından yapılan bazı tesislere verilmiş. 

Bir zamanlar; yaşarken çok ünlü isimlerin adları bile bir yere verilmezdi.  Şimdi belediyenin yaptığı tesislere belediye başkan yardımcılarının adı verilmiş..

Niye başkan yardımcılarının isimlerini tesislere verdirirsiniz..?

Hiç mi bir tarihi kişilik buladınız?

Hiç mi edebi kişilik bulamadınız?

Hiç mi bu topluma evrensel düzeyde hizmet etmiş, başarı sağlamış bir isim bulamadınız?

Bulamadınız da ; ülke düzeyini bırakın kendi ilinde bile adları bilinmeyen, ilçende bile ne tür başarılara imza attığı tartışılan belediye başkan yardımcılarının isimlerini gidiyorsun halkın parasıyla yapılmış tesislere veriyorsun..

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan bu tesislere verilen isimlerin de gündeme alınmasını, kaldırılmasını ve ülkemize hizmet etmiş, uluslararası bazda başarı sağlamış isimlerin  bu tesislere verilmesini bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.