banner460
banner128

CHP Silivri köylerde

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ilçe yöneticileri ile birlikte Danamandıra, Sayalar, Çayırdere ve Beyciler Mahallelerine çıkarma yaptı.

Yaşanan salgın nedeniyle köy ziyaretlerine ara veren CHP Silivri İlçe Örgütü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte İlçe Başkanı Berker Esen önderliğinde Danamandıra,  Sayalar, Beyciler ve Çayırdere Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde mahalle muhtarları

ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen CHP Silivri İlçe Örgütü; mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini dinledi. İlçe Başkanı Berker Esen'in taleplere yönelik çözümleri dile getirdiği ziyaretler sırasında İBB ile bölgeye yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında vatandaşa bilgi verildi.

Ayrıca Başkan Esen ve yönetimi Beyciler Mahallesi ziyareti esnasında İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı sürdürülen Beyciler Dere Islahı çalışmalarını ve Beyciler İSKİ Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret ederek incelemeler de bulundu. Danamandıra, Çayırdere ve Sayalar'da ise İBB'nin devam eden çalışmalarını inceleyen Başkan Esen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.