banner460
banner128

Yılmaz:İftar sofralarında kardeşliğimizi de paylaşacağız

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Oruç açacağımız iftar sofralarında sadece açlığımızı gidermek için değil, sadece ekmeğimizi ve suyumuzu paylaşmak için değil; kardeşliğimizi paylaşmak için de bulunacağız” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yarın başlayacak Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz’ın mesajı şöyle: “On bir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bir ay boyunca sahur edeceğiz, Ramazan’ın manevi hazzıyla bereketli iftar sofralarında oruç açacağız. İnsanın kendisini muhasebe etme fırsatı bulacağı bu ay içerisinde sadece bedenen oruç tutmayacağız. Kalbimiz, gönlümüz ve aklımız da bir sakinleşme, sadeleşme ve iyileşme yaşayacaktır. Oruç açacağımız iftar sofralarında sadece açlığımızı gidermek için değil, sadece ekmeğimizi ve suyumuzu paylaşmak için değil; kardeşliğimizi paylaşmak için de bulunacağız. Çünkü Ramazan; aynı zamanda dostluğun, kardeşliğin ve birlik beraberliğin pekiştiği mukaddes bir aydır. Hep birlikte oruç açıp, yine aynı safta birleşerek ibadet edeceğiz. Allah oruçlarımızı, ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin. Türk-İslam coğrafyasında yaşayan tüm kardeşlerimize huzur diliyorum. Zalimin zulmettiği, yıllardır baskı ve şiddet uyguladığı soydaşlarımızın ve Müslüman kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Niyazım şudur ki; akan gözyaşları dinsin, şiddet son bulsun, huzur ve refaha kavuşsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, Silivrili hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayır ve güzellikler diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.