banner460
banner128

Yılmaz: Silivri halkıyla yol yürüyeceğim

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,  ‘Çıkar çevrelerinin değil, Silivri halkının belediye başkanıyım. Silivri’yi marka kent yapmak için, her vatandaşa eşit mesafede olarak  Silivri halkıyla yol yürüyeceğim. “dedi.

Silivri Ordulular Derneği , dernek merkezinde üyelerine yönelik olarak bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya; MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Muitlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayii Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan ve üyeler katıldı.

Ordulular Dernek Başkanı Salih Akyar, katılımlarından dolayı protokole mensup kişiler ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Yılmaz: Silivri marka ilçe olacak

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ise yaptığı konuşmada,  Ordulu ve Silivri hemşehrilerinin kendisini seçerek üzerlerine düşeni yaptıklarını , bundan sonra ise işin kendisine düştüğünü belirterek, ‘ Silivri’yi İstanbul’un ilçeleri arasında marka  yapmak, en güzide ilçe yapmak için elimden geleni yapacağım’ dedi.

Silivri halkıyla yol yüreyeceğiz

İstanbul’da MHP’nin tek belediye başkanı olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, ‘Bunun getirdiği sorumlulukla çalışacağım. Herkese eşit mesafede olarak örnek bir belediye olacağız. Herkese eşit olacağız. Her yaptığımız işin hesabını vereceğiz.  Ehliyet ve liyakata önem vererek tüm İstanbul’a , Türkiye’ye örnek olacağız. Çıkar çevreleriyle değil, Silivri halkıyla sizlerle birlikte yol yüreyeceğiz. Çıkar çevrelerinindeğil Silivri halkının belediye başkanı olacağım’ diye konuştu.

Milletvekili Aksu:Mutlu Silivri’yi yaratmak için çalışacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul üçüncü bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu yaptığı konuşmada, Ordulu hemşehrilerine kendilerinin adayı olan Volkan Yılmaz’a verdiklerin destekten dolayı teşekkür etti.    Belediye Başkanı   Volkan Yılmaz’ın, kimseyi ayırt etmeden tüm vatandaşlara layıkıyla hizmet edeceğine inandığını söyleyen Aksu,  ‘Bugün kadar yaptığı çalışmalarla bunu gösterdi. Kendisine Silivri’ye yaptığı hizmetlerden dolayı  teşekkür ediyorum.  Mutlu Silivri’yi tesis etmek için gayretlerine devam edecek.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.