banner460
banner128

Yarın akşam saatlerine dikkat!

Yarın akşama dikkat !AKOM’da bilgilendirme açıklaması yapan İBB Başkanı Ekremİmamoğlu, “ Biz şu anda 4 günlük zaman diliminin başlangıcındayız. Yarın akşam saatlerini daha şiddetli beklediğimizi ifade edelim. “dedi.

İmamoğlu özetle şöyle konuştu:

Kar yağışı ve soğuk havanın 4 gün boyunca İstanbul genelinde etkili olması bekleniyor. Pazartesi gününe kadar sürecek olan soğuk havayla beraber bazı ilçelerimizde daha fazla olmak üzere kar kalınlığının yüksek sayılara ulaşacağını arkadaşlarım bana bildirdiler.

Bugün trafik yoğunluğunun sabah saatlerinde yüzde 35'lere çıktığını gördük, en yoğun hali bu oldu.

Vatandaşlarımızın bizimle uyumlu bir biçimde sürece dahil olmadığı takdirde İstanbul'da karla mücadelenin başarılı olma şansı olmadığını ifade etmiştim. Bu bakımdan bizimle uyumlu bir süreç yürüten 16 milyon İstanbullu hemşerimize teşekkür ediyorum.

Biz şu anda 4 günlük zaman diliminin başlangıcındayız. Yarın akşam saatlerini daha şiddetli beklediğimizi ifade edelim.

Vatandaşlarımız trafiği açık görüp özel araçlarıyla sahaya çıkma gibi bir davranışta lütfen bulunmasınlar.

AKOM'da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2 bin aracımız sahada, etkin bir biçimde süreci destekliyor. 9 bin 500 personelimiz karla mücadelede görevde. Bütün emekçi kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum.

Ekiplerimiz 6 bin tonun üzerinde tuz kullandı. Kar kalınlığı kuzeyde ve batıda daha etkili.

Cuma ve sonrasındaki günlerde görülecek kar yağışında Anadolu Yakası'nın Doğu tarafında kar kalınlığının 20 ila 40 santime kadar ulaşılabileceğini ilettiler.

Evsiz vatandaşlarımızın bulunduğu noktalardan daha hızlı tespitiyle beraber alınması ve bu hizmetin sunulması için vatandaşlarımız 153 hattımızı her zaman arayabilirler.

İstanbul umarım karın sadece bereketini ve keyfini konuşur. Böyle olması için herkes var gücüyle çalışıyor. Bizim en önemli paydaşımız kıymetli vatandaşlarımız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.