banner460
banner128

Veysel Nas memleketine uğurlandı

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas’ın dün vefat eden Abisi Veysel Nas bugün Garip Dede Cemevi’nde yapılan törenin ardından memleketi Ernzincan’ın Kemah ilçesine uğurlandı. Nas  yarın öğle namazını müteakiben  Kemah Sultan Melik Mezarlığı’nda sonsuzluğu uğurlanacak.

Merhum Veysel Nas için bugün Küçükçekmece Garip Dede Cemevi’nde tören düzenlendi.  Törene; CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekiil Turan Aydoğan, CHP Milletvekillleri ; Gökan Zeybek ve  Özgür Karabat,  ,  İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu,  CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Törende Veysel Nas’ın kardeşi Erdal Nas ve yakınları taziyeleri kabul etti. Daha sonra cenaze toprağa verilmek üzere Erzincan’a gönderildi.

Kardeşi Erdal Nas bu sözcüklerle uğurladı

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas ise duygu dolu sözcüklerin yer aldığı bir paylaşımla abisini uğurladı.

Gardaş'ım...
Benim kara kaşlı, kara gözlü, munzur kokulu, yiğit gardaş'ım avuçlarımın arasından kayıp gitti, tutunamadı hayata.

Sen dağların kartal'ı Ali Munzur'dun,
Sen Ağabey değil arkaştın,
Çocukluğumuzun kahramanıydın .

Çok büyük mücadele verdi. Hastalık sinsi silahları ile saldırıyordu, onun tek silahı sevgi dolu yüreği, güler yüzlü ve yaşama azmiydi.
Benim gardaş'ım karıncayı incitmezdi.
Bir dilim ekmegi olsa değil bölüşmek tamamını başkasına verecek naif bir yüreği vardı.
Yüreğinden, yüreğinden öpüyorum gardaş.

Anahtar Kelimeler:
Erdal NasVeysel Nas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.