banner460
banner128

Vatandaşa hergün 2 porsiyon yemek

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Beylikdüzü Mutfak’ta her gün 3 çeşitten oluşan 2 bin porsiyon sıcak yemek, ihtiyaç sahibi yaşlı, yemek yapabilecek fiziksel yeterlilikte olmayan ve özel gereksinimli ailelere ulaştırılıyor. Ayrıca mutfakta günde 5 bin kişilik sıcak çorba ve ekmek de hazırlanarak kentin birçok noktasında vatandaşlara ikram ediliyor. 

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her gün 3 çeşitten oluşan 2 bin porsiyon sıcak yemek; sosyal inceleme ile tespit edilen ihtiyaç sahibi yaşlı, yemek yapabilecek fiziksel yeterlilikte olmayan ve özel gereksinimli aileler için hazırlanıyor. Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi içerisinde bulunan Beylikdüzü Mutfak’ta hazırlanan yemekler, el değmeden paketlenip, denetiminden geçirildikten sonra belediye ekipleri tarafından vatandaşlara ulaştırılıyor. Müdürlük tarafından ayrıca olumsuz hava şartları nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için de talepleri doğrultusunda sıcak yemek desteği sağlanıyor. Öte yandan vatandaşların içini ısıtacak bir çalışmaya imza atarak çorba ikramlarını sürdüren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, belirlenen noktalarda sıcak çorba ve ekmek ikramlarına da devam ediyor.

Her gün 2 bin porsiyon sıcak yemek

Beylikdüzü Mutfak Aşevi Sorumlusu Sinem Saral, kara kış süreci boyunca çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini belirterek, “Her gün 2 bin porsiyon sıcak yemeği sosyal inceleme sonucu belirlediğimiz ailelere büyük bir titizlikle ulaştırıyoruz. Arkadaşlarımız burada sabahtan yemekleri hazırlıyor. 3 çeşit hazırladığımız yemekleri sağlık kuralları çerçevesinde tek kullanımlık kaplarda ihtiyaç sahibi komşularımıza günlük olarak veriyoruz. Sıcak yemek hizmetini soğuk ve zor günlerde de aksatmadan devamlılığını sağlıyoruz. Aynı zamanda karla mücadele sürecinde olduğumuz bu dönemde Beylikdüzü Metrobüs Meydanı’nda her gün sabah ve akşam olmak üzere 5 bin kişiye çorba ikramı da devam ediyor. Ayrıca Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki kütüphaneden faydalanan yaklaşık 500 öğrenciye de sıcak çorba ve ekmek ikram ediyoruz. Mutfağımızda aralıksız olarak hizmet vermeye devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.