banner460
banner128

Vali Yerlikaya Köy Pazarı'nda

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, muhtarlar ile gerçekleştirilen toplantının ardından Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın daveti üzerine Silivri Köy Pazarı’nı ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen koronavirüs tedbirleri ve filyasyon takip çalışmaları toplantısı sonrası İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve beraberindeki heyeti Silivri Köy Pazarı’na davet etti. Başkan Yılmaz, Silivrili üreticiler tarafından üretilen yerli ve organik ürünlerin doğrudan tüketici ile buluşturulduğu köy pazarı hakkında Vali Yerlikaya’ya bilgi verdi. Köy pazarında bulunan tezgahları tek tek ziyaret eden Vali Yerlikaya, Silivrili üreticilere hayırlı işler dileyerek bazı ürünler hakkında bilgi aldı. Köy pazarı esnafına maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Köy Pazarı projesini çok beğendiğini ifade ederek Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı tebrik etti. Ziyaret, Köy Pazarı esnafının Vali Yerlikaya’ya doğal ürünler hediye etmesi ve günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından sona erdi.

VALİ YERLİKAYA RENKLİ EVLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri ziyareti kapsamında restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Kısa Köprü'yü inceledi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Yerlikaya, renkli evleri beğendiğini söyleyerek köprü üzerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Koronavirüs tedbirleri ve filyasyon takip çalışmaları toplantısı için Silivri’ye gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, toplantı sonrası bir süredir tadilatta olan Tarihi Kısa Köprü’yü ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çalışmalarda sona gelinen Kısa Köprü, Boğluca Deresi etrafında gerçekleştirilen rekreasyon projesi ve Sokak İyileştirme Projesi hakkında Vali Yerlikaya’ya bilgiler verdi. Başkan Yılmaz, tarihi köprünün önümüzdeki günlerde vatandaşların kullanımına açılacağını ifade ederek restorasyon sürecinde verdiği desteklerden dolayı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya teşekkür etti. Tarihi köprüyü gezerek renkli evlerle fotoğraf çektiren Vali Yerlikaya, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Yılmaz’ı tebrik ederek Silivri’den ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.