banner460
banner128

“Üreten Eller”in eserleri Kervansaray’da sergilendi

Yaratıcılıklarıyla vatandaşları büyüleyen 1876 Halk Akademisi kursiyerinin ortaya çıkarttığı el emeği göz nuru çalışmalar “Üreten Eller El Sanatları Sergisi”nde sergilendi.

Örgüden ahşaba, nakıştan tel kırmaya 20 branşta sergilenen el emeği göz nuru çalışmalar sanatsever Büyükçekmeceliler tarafından büyük beğeni topladı.

“Halk eğitimine vermiş olduğunuz hizmetten ötürü kutluyorum”

Açılış töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “ Seçim nedeniyle Mayıs ayında yapamadığımız yılsonu etkinliğimizi bugün gerçekleştiriyoruz. Hepinizin eline, emeğine sağlık. Hepinizi takdir ve şükranla her vesilede anıyoruz. Üst düzey vekillerin bilimsel bir toplantı yaptığı bir kuruluş var. İzmir’de bunun için toplanacağız benim oradaki konuşmam sizlersiniz. Halk eğitimini ve Büyükçekmece’de hayat boyu eğitimi anlatacağım. Bütün öğretmen, yönetici, müdür ve mesai arkadaşlarımı bugüne kadar Halk Eğitiminde vermiş oldukları hizmetten ötürü kutluyorum. Kim hangi hizmeti yapmışsa hepsine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akgün konuşmasından sonra eşi Hatice Akgün ile birlikte tarihi Kervansaray’daki serginin stantlarını gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.