banner460
banner128

Üner, Hamzaçebi'yi; Çoban, Üner'i eleştirdi

CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet S.Çoban, Çatalca Belediye Bakanı Mesut Üner’in , CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin mahallelerde tapu sorunuyla ilgili yaptığı konuşmaları eleştirmesini anlayamadığını açıkladı.

Çoban, ‘Biz vatandaşın 140 yıldır çözülmeyen tapu sorununu dinledik. Siz 19 yıl iktidarsınız ve Çatalca’da hala tapu sorunu olan yerler var. Elbette halkımızın sıkıntılarını meclise taşıyacağız.” Dedi.

Çoban’ın sosyal medya hesabından yaptığı konuyla ilgili paylaşım şöyle:

*

Sayın Üner’i anlayamadım!

Sayın Mesut Üner’in Çatalca Belediyesi Meclisinin Kasım ayı 2. oturumundaki yaptığı konuşmayı anlayamadım.

“Büyük Millet Meclisi nde hayır deyip de Çatalca’da evet diyormuş gibi dolaşmanızın bir anlamı olmadığını bütün halk biliyor zaten. Tapu sorunlarıyla ilgili 5 yıldır uğraşıyoruz sahalarda ama birileri gelip ‘biz önergeler veriyoruz bilmem neleri veriyoruz bilmem neler yapıyoruz’ mantığıyla da çıkıp konuşan vekiller oluşuyor buralarda”dedi.  

Siz iktidar partisinin yani AKP’nin Belediye Başkanısınız kendinizi partiden soyutlayamazsınız bunu unutmayın. 19 yıldır iktidarsınız ve hala Çatalca ve Silivri'de tapusuz köylerimiz var. Ben sizin bu yaşanan sorunların neler olduğunu bildiğinizi bile düşünmüyorum. Önergeleri hep muhalefet milletvekilleri verir, tıpkı Çatalca Belediye Meclisi'nde bizim verdiğimiz önergeler gibi. Biz sorunları yerinde tespit etmek adına; sayın vekilimle beraber, 140 yıldır çözülemeyen tapu sorunuyla ilgili mahalle halkımızın sıkıntılarını dinledik. Geçirilen yasanın aksayan yönlerini konuştuk. Elbette halkımızın sıkıntılarını meclise taşıyacağız. Vatandaşlarımız yıllardır kullandığı bu tarlaları alamıyor. Bu yerlerin yandaşlara peşkeş çekilmesine müsaade etmeyeceğiz. Sizi halkımıza anlatmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.