banner460
banner128

Üner çalışmaları adım adım takip ediyor

Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner ilçede hummalı bir çalışma yürütürken her çalışmayı başladığı andan bitimine kadar titizlikle inceliyor.

 

Fen İşleri Müdürlüğü  tarafından Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesinde yürütülen yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan  Üner, "Fen İşleri Müdürlüğümüz ile gerek ilçe merkezimizde gerekse mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız biçimde devam ediyor. Atatürk Caddemiz ilçemiz ulaşımında önemli bir konumda bulunuyor. Ayrıca İlyas Çokay Devlet Hastanemizde burada yer alıyor. Ekiplerimizin kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları sona erdiğinde, vatandaşlarımız için daha kullanışlı ve Çatalcamıza yakışır bir hal alacak. İhtiyaç duyulan noktalarda belirlenen program çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Kaldırımlar yapılıyor, okullar boyanıyor

Fen İşleri Müdürlüğü  tarafından yoğun bir tempoda sürdürülen çalışmalarla ekipler; Başak Mahallesi Geniş Sokakta, Çanakça Mahallesi Akgül Çıkmazında, Fatih Mahallesi Cesim Sokakta Ferhatpaşa Mahallesi Kızılay Sokak’ta ve Kestanelik Mahallesi İrem Sokak’ta bulunan yolların bakım ve onarımını yaparak malzeme serimini gerçekleştirdiler.

Çakıl Mahallesi Şehit Tamer Aydın Sokakta, Çakıl Mahallesi Eker, Fahri ve Güldefne Sokakta asfalt çalışması yapan ekiplerimiz, İzzettin Mahallesi Mecit Sokak’ta ve Başak Mahallesi orman yollarında reglaj çalışmasını tamamladılar.

Dr. Mehmet Ali Sokak’ta, İhsaniye Mahallesi Pınarca Sokak’ta kaldırım onarım çalışmasında bulunan ekiplerimiz Mescit Sokakta da rögar kapağı etrafı ve kaldırım çalışmalarını yaptılar.

Planlanan program çerçevesinde çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştiren ekipler  tarafından

Çanakça Mahallesi Yanık Alay Caddesi’nde büz konulması çalışması yapılırken Çakıl yolu kavşağı altında imar yolu yapım çalışması, Yalıköy Mahallesi Göl Yolu Caddesine yağmursuyu hattı döşeme işi ve Ovayenice Mahallesi Damlıca Sokak’ta bulunan kadastral yola malzeme serimi yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

İlçede bulunan okullara eksik ve ihtiyaçlarını temin ederek, bakım, onarım ve tadilatlarını yaparak destek olan Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda Kestanelik İlk ve Ortaokulu’nda da oyun alanları ve bordürler boyanarakhalkın hizmetine sunuldu.

Anahtar Kelimeler:
Mesut üner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.