banner460
banner128

Türkan Saylan Turnuvası ödül töreni

Büyükçekmece Geleneksel Prof. Dr. Türkan Saylan Tenis Turnuvası’nın ödül töreni Mimaroba Barış Manço Parkı Tenis Kortları’nda milli sporcu Melis Sezer’in katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul genelinden 180 tenis sporcusunun 4 haftadır yarıştığı Prof. Dr. Türkan Saylan geleneksel tenis turnuvası, 7 farklı kategoride final maçları oynanarak tamamlandı.

İnanılmaz bir ilgi oldu

Büyükçekmece Belediyesi Spor, kültür ve eğitimden sorumlu Başkan Yardımcısı Gürhan Ozanoğlu çocukları spora daha çok teşvik etmeyi hedeflediklerini belirterek şöyle konuştu: ‘’Yaklaşık 1 buçuk aydan beri Prof. Dr. Türkan Saylan adına Büyükçekmece Belediye’mizin tenis öğretmenleri ile birlikte bir turnuva düzenledik. İnanılmaz bir ilgi, alaka oldu. Yaklaşık 180 katılımcıyla başladık. Çeşitli branşlarda 18 yaş altı bayanlar, erkekler, çiftler, yeni başlayanlar farklı branşlarda ve bugün de sonlandırdık. Bizim hedefimiz çocuklarımızı sporla, sanatın farklı dallarıyla uğraşarak topluma faydalı birer birey haline getirmek. 1 hafta sonra da 3500 civarında çocuğumuza spor okulları açıyoruz 15 farklı branşta. Tenis de bunlardan bir tanesi. ‘’

‘’Bunların bir örnek olmasını ve artmasını diliyorum’’

Tenis turnuvalarının ödül törenine katılan ve gösteri maçını yapan Milli Sporcu Melis Sezer belediyelerin böyle turnuvalarla halkı tenise teşvik ettiğini söyleyerek şu şekilde konuştu: ‘’Böyle bir atmosferde bulunmak gerçekten çok güzel. Şu anda Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği bu organizasyonda hem şaşırdım hem de bulunduğum için çok mutluyum açıkçası. Böyle turnuvaların belediyeler tarafından düzenlenmesi onların halkı daha fazla tenise teşvik etmelerine yardımcı oluyor. Ben o yüzden bunların bir örnek olmasını ve artmasını diliyorum.’’

Dereceye giren yarışmacılar

Turnuvada dereceye giren yarışmacıların isim listesi şu şekilde oluştu;

Yeni Başlayan Kategorisi;

Birincilik: Yağmur Akşit

İkincilik: Yasemin Çabuk

Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi;

Birincilik: Gökhan Hacıoğlu

İkincilik: Tanıl Sarıkaya

18+ Tek Kadınlar Kategorisi;

Birincilik: Bige Çaylak

İkincilik: Emine Doğan

18+ Tek Erkekler Kategorisi;

Birincilik: Kaan Yılmaz

İkincilik: Çağdaş Doğan

50+ Tek Erkekler Kategorisi;

Birincilik: Uğur Çiroğlu

İkincilik: Engin Ulu

Çift Kadınlar Kategorisi;

Birincilik: Hülya Akdemir/Bige Çaylak

İkincilik: Seyhan Şen/Merve Efe Bozdemir

Çift Erkekler Kategorisi;

Birincilik: Mert Duran/Burhan Gezer

İkincilik: Metin Ata/Eser Arda Canbulut

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.