banner460
banner128

Tüm ekipleriyle sahaya indiler

Kar yağışının şiddetli bir şekilde hissedildiği bölgelerden Büyükçekmece'de,  Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ekibiyle de kriz masasında  bir araya gelerek ilçedeki durumu değerlendirdi. Toplantıya Grup Başkanvekili Ahmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Belediye Meclis Üyeleri Murat Erçağ, Fatih Çınar ve diğer yetkililer katıldı.

Vatandaşları evlerine ulaştırdılar

Büyükçekmece’de kar yağışı nedeniyle özellikle yağışın başladığı ilk saatlerde Tepecik Bölgesi ve Devebağırtan-Beylikdüzü yönünde ulaşımda yer yer sıkıntı yaşandı. Sıkıntının aşılması kimi bölgelerde vatandaşın evine ulaşması için belediye araçları devreye girdi.

Sıcak yiyeyecek ve içecek sağladılar

Büyükçekmece Belediyesi diğer yandanda özellikle sıkıntının yoğun yaşandığı TÜYAP’ta ve Hadımköy TEM gişelerinde  vatandaşlara sıcak yemek, içecek ve su dağıtarak temel ihtiyaçları karşılamaya çalıştı.

Acil sağlık yardımı

Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri de kar yağışının yoğunlaşması ve ulaşımda sıkıntının başlaması üzerine vatandaşların talepleri karşısında hastaların nakil ve acil sağlık hizmetlerini yerine getirmeye çalıştı.

Can dostlar unutulmadı

Büyükçekmece Belediyesi kış şartlarında sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarını da unutmayarak düzenli olarak sürdürdüğü mama ve su dağıtımını da daha da artırarak can dostlara yardımcı oldu. Erhan Kızılyar

Anahtar Kelimeler:
Dr.Hasan Akgün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.