banner460
banner128

"Surda bir gedik açtık mukaddes, ey kahpe rüzgar artık ne yönden esersen es!"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,  yerel seçimlerde Silivri’nin kazanılmasını Necip Fazıl Kısakürek’in “ Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes ,  ey kahpe rüzgar artık ne yönden esersen es” dizeleriyle andı. 

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 11. Olağan İlçe Kongresi’ne tek aday olarak katılarak yeniden ilçe başkanı oldu.

Silivri Mega Saray’da gerçekleşen kongreye; MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MYK Üyesi Nur Tuğba Aktay, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

Yılmaz: Surda bir delik açtık!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı konuşmada; MHP’nin İstanbul’da ilk kez bir belediye başkanlığı kazanmasına ilişkin olarak  “Başbuğumuz’un ve Genel Başkanımız’ın hayalini gerçekleştirdik. Onun mutluluğunu paylaşıyorum. Üstadın dediği gibi, “Surda bir gedik açtık mukaddes, ey kahpe rüzgâr artık ne yönden esersen es”. Üstat güzel söylemiş ama bizim işimiz burada bitmedi.” Dedi.

Yalçın: Yarının Silivri’si çok daha iyi olacak

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ise konuşmasında;  31 Mart 2019 yeel seçimlerinde İstanbul’da  MHP açısından bir ilkin gerçekleştiğini hatırlatarak, “Geride bırakılan yaklaşık bir buçuk yıllık süre içerisinde yapılan hizmetleri burada ilçe kongremizde anlatmaya ve sıralamaya gerek görmüyorum. Gözü ve gönlü açık olan her bir Silivrili hemşerilerimizin farkında olduklarını biliyorum. İnanıyorum ki yarınların Silivri'si dünün Silivri'sinden, çok daha iyi olacak, burada yaşayanlar daha mutlu olacak.” Diye konuştu.

Yapılan seçimler sonucunda  MHP Silivri'nin yeni yönetimi şöyle oluşturuldu.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

1.Yıldırım Aşkın, 2.Murat Karasu, 3.Adem Ertekin, 4.Hakan Arcan, 5.Serkan Koç, 6. Tansel Köksal, 7.Berkay Ergün, 8.Hasan Çabukel, 9.Ramazan Erdaş, 10. Bülent Çimen, 11.Filiz Akgül, 12.Deniz Edis, 13.Tavil Ay, 14.Tayfun Köroğlu, 15.Ayşenur Duran, 16.Kerem Özler, 17.Samet Aslan, 18.Sezer Aydemir.

İL DELEGELERİ

1.Volkan Yılmaz, 2.Şenoğlu Türkyılmaz, 3.Zafer Yalçın, 4.Refik Menderes Tanık, 5.Sultan Aşkın, 6.Alkan Yılmaz, 7.Sema Arcan, 8.Adem Ertekin.

(hürhaber.com-durumgazetesi.com.tr)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.