banner460
banner128

Silivri’de cumhur İttifakı  yemekte  buluştu

Silivri’de 2019 yerel seçimlerinde  Cumhur İttifakı’ndan Belediye Başkanı seçilen Volkan Yılmaz;  AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalcın ve İtitfak listesinden belediye meclisi seçilen üyelerle yemekte bir araya geldi.

Başktan Yılmaz  düzenlenen yemekle ilgili yaptığı paylaşımda, “Cumhur İttifakı’nı oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve çok değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya geldik.

Temmuz meclisimizden itibaren MHP ve AK Parti grupları ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Cumhur İttifakı’nın önemi ve manası gereğince her zamankinden daha güçlü olarak ilçemiz ve İstanbulumuz için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Temmuz ayında yapılacak meclis toplantısında Ak Partili meclis üyelerinin ittifak grubundan ayrılarak kendi partileri grubunu oluşturucaklarını, ancak bu ayrılmaya rağmen Başkan Volkan Yılmaz’a desteklerini sürdüreceklerini açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.