banner460
banner128

Silivri Selimpaşa’ya yeni Polis Merkezi

Selimpaşa Şehit Emin İpşir Polis Merkezi binasının temeli; Kaymakam Ali Partal ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın da katıldığı törenle  atıldı.

Törene; ; Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın yanı sıra;  İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bnb. Güngör Kırarslan, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve ile vatandaşlar katıldı.

6 ayda tamamlanması hedeflenen Selimpaşa Şehit Emin İpşir Polis Merkezi Amirliği toplam 1261.28 m2’lik alana bodrum, zemin artı iki kat olarak inşa edilecek.

Silivi Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Selimpaşa Şehit Emin İpşir Polis Merkezi Amirliği yeni hizmet binası temel atma törenini gerçekleştirdik. Projenin ilçemize kazandırılmasında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. İlçemize ve emniyet teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Volkan YılmazAli Partal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.