banner460
banner128

Silivri Köylerinin suyu TBMM’de

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre,  CHP Silivri İlçe Başkanlığınca hazırlanan Silivri köylerinin su sorununu TBMM’ye kanun teklifi olarak sundu.

CHP Silivri İlçe Teşkilatı bir yandan korona ile mücadele ederken bir yandan da köylülerin kullandığı su fiyatlarındaki değişiklik için çalışmalarını sürdürüyoruz. CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve İBB Meclis Üyeleri; Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu’nun, yaklaşık 10.000 abone’nin;  hayvanlarını ve bahçelerini sulamak için kullandığı suyun fiyatı hakkında yaptıklar ı çalışma CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilii  Zeynel Emre tarafından kanun teklifi olarak TBMM Başkanlığına sunuldu. TBMM Başkanlığı konuyu TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.