banner460
banner128

Silivri Gazetepe'de gönül sofrası

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Ramazan ayı boyunca mahallelerde hazırlatacağı iftar sofralarının ilki Gazitepe Mahallesi’nde kuruldu.

Birlik ve beraberliğin önemini yaşatmak, kardeşlik ve dayanışmayı paylaşmak amacıyla Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek Gönül Sofraları’nın ilki Gazitepe Mahallesi’nde kuruldu. Yağışlı havaya rağmen iftar sofrasına katılan yüzlerce mahalle sakini ezanın okunmasıyla oruç açtı. İftar yemeğine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, Gazitepe Mahallesi Muhtarı Seçattin Ildiz, İBB ve Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Gazitepeli vatandaşlar katıldı. 

YILMAZ: “GAZİTEPE’NİN YERİ AYRI”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, gönül sofrasında buluştuğu hemşehrilerine şöyle konuştu: “Silivri’de doğup büyümüş Kamilobalı bir kardeşinizim. Bugün de Silivri Belediye Başkanı olarak huzurlarınızdayım. Hayatımdaki en mutlu yıllarımdan birini, ikinci köyüm olan Gazitepe’de yaşadım. İlk amatör küme kurulduğunda biz Gazitepesporla, Silivri ve Çatalca bölgesindeki amatör kümenin şampiyonu olduk. Bu nedenle çok anım var burada. Bunu hamaset için değil gerçekten inanarak, içimden gelerek söylüyorum. Gazitepe’nin benim kalbimdeki, duygu dünyamdaki yeri her zaman ayrı olacak. Çok güzel günlere hazır olun. 5 sene boyunca herkese eşit mesafede hizmet edeceğim.”

“KOMŞU AÇKEN BİZ TOK YATAMAYIZ”

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının her birimize hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim. Ramazan ayı boyunca yapacağınız ibadetlerin ve hayır hasenat işlerinin kabul edilmesini diliyorum. Ramazan ayı, komşusu açken tok yatmamayı kendine şiar edinen Müslüman bir milletin, huşu içinde yaşaması gereken bir aydır. Ramazan ayının şimdiden hem Gazitepe’ye hem Silivri’ye hem de ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde görev yaparken şehit düşen kahraman güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu iftar sofrasında bizlerle beraber olduğunuz için, bu sofrayı hep beraber paylaştığımız için sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”

“TUTTUĞUNUZ BU EL HİZMET OLARAK GELECEK”

Kadınlara özellikle seslenen Başkan Yılmaz, “Hanımefendiler, sizlere ayrı bir parantez açmak istiyorum. Seçim kampanyası boyunca hep size ellerimi uzattım dedim, çok şükür ki uzattığım eli havada bırakmadınız. Şimdi sizin tuttuğunuz bu el, hiç ama hiç elinizi bırakmadan koşar adımlarla hem Silivri’ye hem Gazitepe’ye hizmet edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Sizin çocuklarınız, sizin gençleriniz, benim de çocuklarım ve benim gençlerim olacak. Şuna inanınki 5 yıl boyunca sizin evlatlarınızla, sizin gençlerinizle, evdeki hastanızla, yaşlınızla, hep sizin yanınızda olacağımı tekrar burada beyan etmek istiyorum. Gazitepe’ye sık sık geleceğimden, sizin derdinizle dertleneceğimden emin olmanızı istiyor, hepinizi cenabı Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu. 1989-1990 sezonunda kendisinin de forma giydiği Gazitepespor’un Günaydın Gazetesi’nde yayınlanan şampiyonluk fotoğrafı Başkan Yılmaz’a hediye edildi.

KAHVEHANEDE MAHALLELİLER İLE SOHBET ETTİ

Başkan Yılmaz, iftar yemeğinin ardından kahvehane ziyareti yaparak hemşerileri ile sohbet etti. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve İBB Meclis Üyesi Sami Barlas’ın da eşlik ettiği kahve ziyaretinde Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.