banner460
banner128

Silivri “Buğra Kavuncu” dedi

İYİ Parti Silivri İlçe Yönetimi ve İl Delegeleri Çarşamba akşamı ilçe binasında yaptıkları toplantıda önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek il kongresini değerlendirdi.

Temmuz Olağan Yönetim Kurulu toplantısında il kongresinde mevcut il başkanı Buğra Kavuncu'nun adaylığını açıklamasının ardından, Kurucu İl Başkanı ve GİK Üyesi Ersin Beyaz'ın da resmen adaylığını ilan etti. Bunun üzerine Silivri İlçe Yönetimi gerçekleştirilen son toplantılarında Buğra Kavuncuyu destekleme kararı aldı. Yapılan açıklamaya göre yönetim kurulu toplantısı sonrası İlçe Başkanı A. Refik Bek il delegeleri ile bir istişare daha düzenledi, il delegeleri de Buğra Kavuncu'ya destek konusunda görüş bildirdi.

BEK: SİLİVRİ İLÇE TEŞKİLATI OLARAK BUĞRA KAVUNCU'YU DESTEKLEME KARARI ALDIK

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Mevcut İl Başkanımız Buğra Kavuncu'nun adaylığını açıklamasının ardından, Kurucu İl Başkanımız ve GİK Üyemiz Ersin Beyaz da adaylığını açıklayınca konuyu yönetimde ve il Delegesi arkadaşlarımızla birlikte değerlendirdik. Ben İl Başkanımız Buğra Kavuncu ilçemizi ziyaretinde desteğimin Buğra Kavuncu'dan yana olduğunu açıklamıştım. Bu şahsi görüşümdü, adaylarımızın ikiye çıkması üzerine İlçe yönetimimiz ve il delegelerimizle konuyu tekrar değerlendirdik ve Silivri İlçe Teşkilatı olarak Buğra Kavuncu'yu destekleme kararı aldık. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongremizin bir şölen havasında geçmesini temenni ediyor, her iki adayımıza da başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.