banner460
banner128

SİAD  gücüne güç kattı

SİAD  (Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği) düzenlediği bir toplantıyla  20’nin üzerinde  iş insanını derneğe üye yaptı.

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerini  artırıyor.  Dernek Silivri Megasaray’da düzenlediği toplantı ile 20’nin üzerinde dolayında iş insanını derneğe üye yaptı.   Megasaray’da düzenlenen program SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’ın açış konuşmasıyla başladı. Daha sonra İstanbul Üniversetis İktisat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Arif Yavuz,  Dünya ve Türkiye Ekonomisinin durumu ve geleceğiyle ilgili bir değerlendirme yaptı.   Ardından Doç. Dr. Oytun Erbaş “Sağlıklı Yaşam Sırları: Doğru Bilinen Yanlışlar” konusunda  katılımcıları sık sık kahkahalara boğan bir sunum yaptı.  Daha sonra dernege yeni katılanlara üyelik belgeleri takdim edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.