banner460
banner128

'Seyhan Kahraman' ismi ölümsüzleştirildi

Vefatıyla Esenyurt’u yasa boğan Esenyurt Belediyesi CHP Meclis Üyesi Seyhan Kahraman’ın ismi ilçede yaşatılıyor. Başkanlık teklifi ile meclise sunulan ve oy birliğiyle kabul edilen karar ile Yenikent Kültür Merkezi’nin ismi ‘Seyhan Kahraman Kültür Merkezi’ olarak değiştirildi.

Esenyurt Belediyesi, Şubat ayında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Belediye Meclis Üyesi Seyhan Kahraman’ın ismini ölümsüzleştirme kararı almıştı. Esenyurt Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında Başkanlık Teklifi ile sunulan ve oy birliğiyle kabul edilen karar ile Yenikent Kültür Merkezi’ne, ‘Seyhan Kahraman Kültür Merkezi’ ismi verildi. Tabelası ‘Seyhan Kahraman’ olarak asılan kültür merkezi, sevilen meclis üyesinin ismini yaşatarak faaliyetlerine devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.