banner460
banner128

Sevigen İhraç istemiyle disipline verildi

CHP Eski Genel Sekreter Yardımcılarından Baykal döneminin güçlü ismi Mehmet Sevigen kesin ihraç istemiyle disipline verildiği bildirliyor.

Baykal’ın CHP Gaziosmanpaşa İlçesi’nde yaptığı konuşmayla partinin politikalarını eleştirdiği,  ayrıca yine geçtiğimiz günlerde Akşam  Gazetesi ve A Haber’e yaptığı açıklamayla parti yönetimine eleştirilerde bulunduğu öne sürüldü.

Öte yandan CHP’nin boykot kararına rağmen CNNTürk’e çıkan Ümit Kocasakal ile eski Milletvekili Dursun Çiçek’in kızı İrem Çiçek ‘in de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği bildiriliyor.

Yine; www.yerelingundemi.com internet sitesinde yer alan habere göre, Pazar günü yapılan İstanbul İl Kongresi'nin iptali için İlçe Seçim Kurulu'na dilekçe veren Yücel Korkmaz kesin ihraç, Ali Alagöz ise kınama talebiyle disipline sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.